Živáňská pečeně zapečená v alobalu - zdravě
Když nemáte moc času stejně jako my a chcete připravit oběd, při kterém nemusíte vařit přílohu a maso zvlášť, tak je tento recept značka ideál. Připravíte ho za pár minut, můžete přidat jakoukoliv zeleninu a vše jen hodíte do trouby.
2 porce / 35 minut
Na 2 porce potřebujeme:
200 g brambor v syrovém stavu • 220 g krůtích prsou • 1 cibuli • 2 stroužky česneku • 1 menší cuketu • 1 čerstvou červenou papriku • olivový olej • máslo na špičku nože • mletou červenou papriku • tymián • sůl • pepř
Návod na přípravu:
1/ Z alobalu odstřihneme 2 větší obdélníky, které pomažeme olivovým olejem.
2/ Doprostřed každého alobalu skládáme tenká kolečka malých brambor do tvaru kruhu, brambory osolíme a posypeme tymiánem.
3/ Vrstvíme brambory, cibuli nakrájenou na plátky, opět osolené brambory, osolené a opepřené krůtí maso nakrájené na malé kousky, papriku, cuketu a česnek.
4/ Na závěr vše posypeme červenou paprikou a vytvoříme balíčky.
5/ Dáme péct do vyhřáté trouby na 200 °C na 25 minut.
6/ Vyjmeme z trouby, otevřeme pytlíček, přidáme kousek másla a můžeme podávat.
...zbláznil jsem se! Můžete si pořídit naše všechny knihy za 399 Kč! Celý balíček si můžete pořídit jen za 399 Kč. Posíláme emailem.
Objednáte zde: https://www.brichac.cz/elektronicke-knihy/