Snadný výborný recept, jak uvařit kuskus s mákem
Tyto lívanečky jsou výborná varianta na snídaně i svačiny. Jsou bez kynutí, zdravé, hotové za chvilku a díky ovesných vločkám lehce stravitelné.

za 15 minut hotové
Jednoduchá rychlovka vhodná na snídani i dřívější svačinku. Výhodou máku je velké množství vápníku a hořčíku, proto bychom na něj neměli zapomínat.
Na přípravu potřebujeme:
Jen pár surovin na budete potřebovat na přípravu kuskusu s mákem.
- 1/3 hrníčku kuskusu
- 2/3 hrníčku mléka
- 1 lžíci mletého máku
- 1/2 lžičky másla
- 1 banán
NÁVOD NA PŘÍPRAVU kuskus s mákem a jak uvařit:
1. Nejprve připravíme kuskus. V hrnečku nebo mikrovlnce ohřejeme mléko.
2. Odsypeme si do misky 1/3 hrníčku kuskusu, zalijeme horkým mlékem, přidáme 1/2 lžičky másla a zakryjeme talířkem.
3. Kuskus necháme zakrytý nabobtnat asi 10-12 minut a během této doby ho jednou promícháme.
4. Hotový kuskus smícháme s lžíci mletého máku a přidáme banán nakrájený na kolečka.
5. Nemusíme už sladit. Pokrm je dost sladký z chuti banánu. Pokud bychom použili jiné ovoce,
Kompletní recepty na zdravé vaření najdete v našich knihách
stáhněte si všechny jen za minimální poplatek za správu softwaru, díky kterému můžeme knihy odeslat ihned na Váš email